

Madonas bioloģiskās saimniecības gaļas delikatešu izlase
€20
Buche de Chevre kazas siers, "Looye Honing" tomāti, fermentēti valrieksti, salāti
€25
Teļa gaļas fileja, dzeltenspuru tunča mērce, artišoki, kaperi, Parmigiano Reggiano siers
€25
"Looye Honing" tomāti, fermentēti valtrieksti, dzeltenā un sarkanā biete, melnās Trifeles
€27
Topinambūra mērce, sarkanā biete, Parmigiano Reggiano siers, melnās trifeles
€29
Šimeji sēnes, marinētas sinepju sēklas, apcepts kartupelis, melnās trifeles
€30
Kalamata olīvas, halapenjo pipari
€50
Italica Oscietra Imperial caviar, plaucēta ola, tomātu fileja, melnās trifeles
€50
Italica Osetra Imperial kaviārs, melnsakne, marinētas sinepju sēklas
€70

MIGUEL VERGARA ABERDEEN ANGUS. Audzēti starp Salamankas pļavām un Leonas kalniem Spānijā. Augstākais standarts dzīvnieku labturībā ar ērtiem apstākļiem, kas īpaši radīti, lai maksimāli attīstītu krāsu, sulīgumu un intramuskulāro taukustruktūru. 300 dienu graudu barošana.
FILET MIGNON 100 gr
€40
FILET MIGNON 200 gr
€70
Austrālijas liellopi tiek audzēti dabiskā vidē, atklātās pļavās ar unikālu klimatu. Tie klīst pa aizsargājamām ganībām, jo mazāka stresa apstākļos tiek iegūta augstākas kvalitātes gaļa, kas parasti dod vienmērīgāku tauku slāņojumu un gaļas krāsu. Austrālijas liellopu gaļa daudzos eksporta tirgos tiek uzskatīta par vienu no pasaulē labākajām liellopu gaļām, kas tiek barota ar graudiem. 150 - 200 dienu graudu un zāles barošana.
FILLET MIGNON 100 gr (Black Angus , 4-5
€35
FILLET MIGNON 200 gr (Black Angus , 4-5
€65
STRIPLOIN 300 gr (Wagyu 8-9 BMS)
€120
PRIME BLACK ANGUS. “Prime” steiks ir ar augstāko novērtējumu, kādu gaļa var iegūt pēc ASV Lauksaimniecības departamenta. Šis augstākās kvalitātes steiks ir sulīgs, ar pilnīgu un maigu garšu, tam ir visaugstākais marmorējuma līmenis, un tas ir tikai no jaunākiem liellopiem. Graudu barošana.
FILET MIGNON 100gr
€50
FILET MIGNON 200gr
€80
PRIME RIBEYE 300gr
€95
TOMAHAWK price per 100 gr
€18
PURE KAGOSHIMA WAGYU A5. Kagoshima Wagyu nāk no Ito Wagyu. Ito audzē Kuroge Washu liellopus mazās fermās, kur tos audzē, kā ģimenes daļu, kas rada izteikti marmorētu un ārkārtīgi delikātu gaļu. Japāņu A5 Wagyu sasniedz visaugstāko marmorējuma struktūru liellopu gaļai pasaulē. Marmorējums jeb intramuskulārie tauki piešķir gaļai maigumu, sulīgumu un umami garšu. Barots ar zāli, rīsu salmiem un skābbarību.
A5 NEW YORK STRIPLON 100gr
€90
A5 NEW YORK STRIPLOIN 200gr
€180
A5 FILET MIGNON 100gr
€90
A5 FILET MIGNON 200gr
€180
LATVIJAS BIOLOĢISKI AIDZĒTS CHAROLAIS . Eiropas nozīmes aizsargājamo dabas teritoriju, Natura 2000, tīklā iekļautā Ogres upes dabas parka, "Ogres ieleja", pļavās brīvi ganās lepnie Šarolē šķirnes lopi. No šiem laukiem tiek iegūta visa saimniekošanai nepieciešamā lopbarība – gan graudi, gan siens, kas ļauj nodrošināt saražotās produkcijas kvalitāti. Steiks nāk no saimniecības "Tauri", kur zemniekus vieno pārliecība, ka Latvijā iespējams izaudzēt kvalitatīvu liellopu gaļu. Barots ar zāli un sienu.
FILLET 200gr
€65
Sarkanie kāposti, sinepes
€35
Grilēts topinambūrs, Madeira - melno triļeļu
€45
Austālijas liellops (400 gr), teriyaki marinādē ar čili mērci
€45
Wagyu/Spāņu liellopa burgers, čedara siers, zelts, pasniegts ar fritētiem trifeļu kartupeļiem
€50

Baltie un zaļie sparģeļi, Parmiganio Reggiano siers, melnās trifeles
€30
Baravikas, Parmiganio Reggiano siers, melnās trifeles
€30

€8
€8
€8
€10
€12
€12

Svaigas zemenes, karamelizētas plūmes, kļavu sīrups, vaniļas-bazilika saldējums
€12
Pistāciju-mandeļu biskvīts, cepts citronu krēms, yuzu-laima muss
€15
Plaucēts ananāss, laima-piparmētru-kokosriekstu sorbets, kokosriekstu espuma, karamelizētas mandeles
€15
Piena šokolādes krēms, karamele ar tonkas pupiņām, lazdu riekstu - mandeļu pralinē
€15
Apelsīnu - ruma - šokolādes muss, karamele ar tonkas pupiņām, velveta glazūra
€15
€8
€8

